Hummus
Hoe je het uitspreekt weet bijna niemand. Hoe je het schrijft ook niet. Want er is hummus, houmous, humus en hoemoes te vinden in ...
Chique Vlees
Rundvlees met exotische namen. De Keuringsdienst wil weten wat voor vlees we in de kuip hebben....
Clean label
Steeds vaker verschijnen er opmerkelijke ingrediënten op het etiket van vleesproducten, zoals bamboevezel, granaatappelextract en...
Biologische zalm
De Keuringsdienst neemt een duikje in de wereld van de biologische vis....
Alpenmelk
Een groot chocolademerk beweert dat haar chocolade gemaakt wordt met Alpenmelk. De Keuringsdienst zoekt, en vindt inderdaad dapper...
Gin
Wie gin wil drinken heeft wat te kiezen tegenwoordig. Zowat iedere week verschijnt er een nieuw ginmerk in het schap. Maar wat is ...
Lekkerbek
Het is een bijzonder visje, hij heeft een huid van paneermeel en hij zwemt het liefst in de frituur. De lekkerbek....
Kaassoufflé
Kaas in een krokant jasje uit de frituur: de kaassoufflé. Maar wat voor kaas zit er verstopt onder die laag deeg? Gouda, emmental...
Proteïne
De Keuringsdienst spant zich in en gaat op zoek naar proteïne in de supermarkt, ziet hoe proteïne wordt gewonnen uit de ordinair...